Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Jeroen Wals

Ik ben al sinds mijn jeugd geïnspireerd door muziek. Muziek is mijn leven. Al heel jong speelde ik op de keyboard, maar ook zingen, liedjes schrijven, componeren en zelf opnames maken hebben mijn grote belangstelling. Ik speel als pianist in theaters, begeleid zanggroepen en maak opnames in mijn eigen homestudio.  En als er dan nog wat tijd over is, speel ik ook graag toneel.

Meer dan alleen piano!

Als je mij wilt boeken als pianist voor repetities, een (theater) uitvoering of een bijzonder evenement of voor zangbegeleiding van met name van jonge kinderen of een eigen opname wilt, neem dan contact op via het contactformulier of via de email. 

Contact

Een muzikale duizendpoot

Kijk hieronder voor een impressie van mijn werk als (theater) pianist.

 

Jeroen Wals, (theater)pianist 

Jeroen Wals
Copyright © 2020 Jeroen Wals
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren