Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Componist

Componeren doe ik de hele dag door. Er is niks wat ik liever doe. Hoe bijzonder is het dat het melodietje wat ik eerst alleen in mijn eigen hoofd heb, ineens gehoord of gezongen wordt door iemand anders? Of dat er altijd maar weer een nieuwe compositie kan ontstaan? Zijn de mogelijkheden nooit op? Ik blijf me er altijd over verbazen. 

Eigen componeerwerk

Ik componeer veel voor mezelf. Zo werk ik mijn eigen ideeen uit. Soms met tekst maar ook enkel instrumentaal. Je kunt wat van mijn composities bekijken op mijn pagina bladmuziek:

Bladmuziek

Wil je liever luisteren naar mijn opnames? Kijk dan, ik bedoel, luister dan op mijn Soundcloud pagina.

Jeroen Wals op Soundcloud

Componeren in opdracht

Als je een liedtekst hebt waar je nog muziek bij wilt, of originele nieuwe muziek (met of zonder tekst) zoekt voor een voorstelling, kan ik deze verzorgen.

Ik zorg voor goede kwaliteit, en houd van goede communicatie. Wanneer je mij als componnist boekt heb je snel een demo in huis. Is dit toch niet helemaal wat je zocht, probeer ik weer iets anders uit!

Zo componeerde ik al voor:

  • de voorstelling: 'De weg van wens naar werkelijkheid' van het Talenten Theater
  • de voorstelling: 'Verraaiers' van het Talenten Theater
  • de voorstelling: 'WRONGderland' van Hessels&Bosch in het Bostheater

Ook heb ik al veel insrumentale versies gemaakt van bestaande nummers.

Boek mij als jouw componist

Neem contact met me op en vraag naar de mogelijkheden!

Ik denk met je mee!

Contact

Copyright © 2021 Jeroen Wals
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren